fredag 27 februari 2015

Mäklargodis

Superfint (sålt) objekt hos mäklarföretaget Entrance i Göteborg. Foto: Jonas Berg.
Inspiration från Entrance

Att surfa runt på mäkarsajter är ett säkert tips för den som söker inredningsinspiration. Inte minst bloggare hittar hos exempelvis Hemnet material till sina inlägg.

Så jag ska inte vara sämre :-)

Men just de här superfina bilderna från Göteborgsbaserade mäklarföretaget Entrance når mig faktiskt via det australiensiska nätmagasinet Est!

I ett ständigt globalt flöde av bilder är det inte första gången som Est från down under uppmärksammar design, inredning och arkitektur i Skandinavien och har nu hittat fotograf Jonas Bergs fina objektbilder.

För vem kan väl motstå den här coola lyan med många fina och smarta detaljer...

Platsbyggd förvaring upp till tak, snyggt fogad md breda profillister. Foto: Jonas Berg/Entrance.
Slipa, vitlaserade trägolv, vitt kakel i halvfog över marmorklädd arbetsbänk med diskho, inga överskåp och effektfull belysning med sladdförsedda klotlampor. Foto: Jonas Berg/Entrance. 
Soffa Ektorp/Ikea och inredning i svart/vitt/grått, ja, det är både enkelt, rofyllt och snyggt. Foto: Jonas Berg/Entrance. 

Vintagesoffa i svart läder och gröna växter i vardagsrummet. Foto Jonas Berg/Entrance. 

Utbyggd fönsterbräda bildar en liten hylla längs väggen i sovrummet och återkommer i den breda bröstningen på tegelväggen. Smart och snyggt. Foto: Jonas Berg/Entrance. 
Vitt och grått bäddlinne och enkel svart vägglampa. Här syns också fönsterbrädans hylla. Foto: Jonas Berg/Entrance.
Tips! 

Fastighetsmäkleri Entrance har specialiserat sig på att förmedla objekt i Göteborgs stenstad, framförallt stadsdelarna LinnéVasaKungshöjd och Lorensberg.

Fler fina exempel på väl genomförda renoveringar - och inspirerande objektbilder - finns på Enterance sajt. Så kika in på: www.entrancemakleri.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar