tisdag 10 februari 2015

Craftscurator på Ambiente

Hållbart hantverk. Produkter ur kollektionen Sustainable Design, formgivna av Daphna Laurens och Mae Engelgeer och fotograferade för nederländska utgåvan av Elle Decoration. För stylingen står Irene Vermeulen/Craftscurator.   

Hantverk i mässfokus

Nederländska formgivaren/trendforskaren Irene Vermeulen brinner för hållbart hantverk. Med egna företaget Craftscurator föreläser och guidar hon importörer och exportörer inom inredningsbranschen kring nya strategier och varumärkesbyggande.

Centralt är kvalitativt hantverk och hållbar produktion. I kommande nummer av holländska Elle Decoration har Irene Vermeulen skapat en vacker presentation av kollektionen Sustainable Design.

Produkterna är tillverkade i Vietnamn och för designen står Daphna Laurens och Mae Engelgeer.

Kollektionen Sustainable Design, arrangerad av Craftscurator och fotograferad för Elle Decoration i Holland. 
Nya konsumentgrupper...

På inköpsmässan Tendence i Frankfurt i början av förra hösten deltog Irene Vermeulen och i en rad föreläsningar för besökare och media försökte hon reda ut begreppen kring framtidens konsumenter.

Det är nämligen inte alldeles enkelt för producerande företag att förstå och förutse förändringar kring just efterfrågan på kvalitet, hantverk och hållbara produkter...

Vilka är de som handlar hållbart? Hur ser marknaden ut för hantverk? Vilka är morgondagens konsumenter inom inredning och design..?

Foto: Mirjam van der Linden
När supermässan Ambiente öppnar portarna i Frankfurt den 13 februari finns Irene Vermeulen och Craftscurator på plats för att i samarbete med företag i Vietnam presentera en andra kollektion hantverksmässigt tillverkade produkter i projektet Sustainable Design.

Återkommer till Craftscurator och hållbart hantverk i mässrapport efter Ambiente - stay tuned!  kommande mässrapport från Ambiente!

Mer info: www.craftscurator.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar