tisdag 4 mars 2014

Moroso Milan Preview

Redering av soffa The 22nd Floor Sofa samt Somewhere Table, design Tord Boontje för Moroso premiärvisas som produkt vid Milanomässan i april.  
Tjuvtitt på designnytt

I det allt snabbare tempot kring nya kollektioner och produkter ökar också flödet av förhandstips inför mässor och designevent. Det är som om producenterna inte vågar vara hemliga och i stället kör på enligt principen - syns vi så finns vi...

Från Moroso kommer datarenderingar av nyheter inför den internationella möbelmässan i Milano i april. Bloggen har kikat, här är några förhandstips inför mässbesöket...

För en mimimalistisk, urban inredning presenterar den italienska producenten The 22nd Floor Sofa, design Tord Boontje och bland annat konstruerad med en stomme av aluminium.

Kollektionen omfattar även Tord Boontjes Somewhere Table med en bas av stål, sammanfogad med bultar för ett industriellt utseende och med en skiva valbar i glas, marmor, trä eller mönstrad Corian.


Tänkt för vardagsrum är Serenissima, en kollektion från unga formgivarna Daniele Bortotto och Giorgia Zanellato inspirerad av staden Venedig. 
Från vattensjuka väggar i Venedigs kanaler hämtar två unga italienska designer sin inspiration till Morosonyheter.

Kollektionen Serenissima, design Daniele Bortotto och Georgia Zanellato, har en ställning av lackad stål som i formen påminner om de plattformar som används för gående vid högvatten i Venedigs kanaler. Klädsel i silke infärgat i schatteringar.

Sister Ray Sofa, Diesel Living/Moroso, med en chaise longue, i en smula retroform och extra stor sittdynor. På mässarenan i Milano i april.

Datum för I Salone - Milanos internationella möbel- och designfest - är 8 - 11 april 2014.

                                             www.cosmit.it

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar