onsdag 22 maj 2013

Ceannis jubilerar

Höstnyanser i Bucket Bag, Raw Shopper och kuddar Velvet Base från Ceannis.
Tio år med Bucket Bag

Starka svenska varumärken fyller jämt i år. Mateus blir tjugo (se tidigare inlägg) och väsk- och accessoarföretaget Ceannis firar 10-årsjubileum. Tjugo säsonger och miljontals väskor har passerat sedan Ann-Louise Andrén grundade företaget.

Med mångårig erfarenhet inom designbranschen och boende i Hong Kong hade Ann-Louise Andrén kunskaper och kontakter och idéer om kvalitet och koncept. På det baserade hon sitt framgångsrika företag som sett rejäla storsäljare.

Shoulder Bag och, framförallt, Bucket Bag, har exempelvis etablerat sig som den optimala handväskan hos hundratusentals trogna Ceanniskunder som handlar modellen i flera olika färger.

Fint flätat ur Braided Leather Collection. 
Kännetecknande för varumärket Ceannis är även mönstret Flower Linen som finns med i väskor, kuddar, accessoarer och sjalar i olika färgställningar.

Hösten 2013 presenteras Ceannis nya kollektion i tre teman: Booted i gröna och jordiga toner för en etniskt enkel och naturnära känsla. Comfort Zone lanserar produkter för en enkel och praktisk vardag i sobra färgval och material. Slutligen blandar Treasure Box historiska ikoner och hantverk med starka färger och mönster i en personlig mix.

Här några smakprov ur hösten hos Ceannis...

Blå, blå nyanser i Raw Shopper, Bucket Bag, Velvet Base och Small Sholder Bag.

Suede Shopper i Petrol och Denim Blue samt Cosmetic Large Ikat Linen i Denim Blue. 

Ultimata Ceannisikonen Bucket Bag. 

Bag Grained Leather, Bucket Bag, Raw Shopper och kuddar Velvet Base i milda pastelltoner.
Foto: Helen Pe

                                        www.ceannis.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar