måndag 30 juni 2014

Mässhöst!

Inköpsmässan Nordstil är ny i Messefrankfurts utbud. Första upplagan arrangerades i januari i år, i slutet av juli är det dags igen. Mässan samlar omkring 700 utställare inom inredning, present och dekoration. www.nordstil.messefrankfurt.com 


Mycket mer i mässgångarna...

Semestertider - och dags att se över höstens mässkalender. Först ut andra halvåret är bransch- och inköpsmässan Nordstil som arrangeras i Hamburg i Messe Frankfurts regi. Mässdatum är 26 till 28 juli och det blir andra gången som Nordstil lockar företag och inköpare till montrar och utställningar.

Premiären i januari lockade drygt 800 utställande företag inom inredning och antal besökare landade på 20 000 under tre dagar. Till juliupplagan väntas minst lika många utställare och från Sverige kommer bland andra Watt & Veke, Linneväveriet i Horred, Wildlife Garden, Affari, Klippans Yllefabrik och Kardelen att ställa ut.

Med Formex i Stockholm i mitten av augusti markerar Nordstil en avspark för andra halvårets inköp och att se nyheter och lägga order tidigt lockar, även om det råder semestertider i Europa.

Datum för höstens viktigaste branschmässor finns i Mässkalendern (kika i Arkivet). Bloggen finns på plats och rapporterar nyheter, tips och inspiration - missa oss inte!


Glaskupor i rad på Nordstils januariupplaga. Då var det premiär och mässan blev en framgång med drygt 800 utställande företag. I slutet på juli är det dags igen för mässarena Hamburg.

                         www.nordstil.messefrankfurt.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar