onsdag 16 oktober 2013

Cole & Son´s Royal Inspiration

Mönster Kings Mirror baseras på detaljer och dekor på kungliga barockspeglar i Hampton Court Palace och finns i patinerat guld och silver. Här kombinerad med bården Tudor Rose Border.  Kollektion Historic Royal Palaces/Cole & Son. 

Majestätiska anor i ny kollektion

Anrika brittiska tapettillverkaren Cole & Son har grävt i de kungliga arkiven och hämtar inspiration från arkitektur, trädgårdar och inredning i fem berömda brittiska slott. Resultatet är Historic Royal Palaces med en rad uppdaterade mönster på tapeter och bårder.

Det behövs inte mer än en enkel bård eller några tapetlängder på en fondvägg eller del av vägg för att förnya och förändra ett rum. Kika här för mer inspiration...

Mönstret Queens Key Border är hämtat från drottning Charlottes boudoir i Kew Palace och finns i fem färgställningar., här i effektfullt svart/vitt. Här kombinerat med Library Panel med ett stående panelmönster, finns i sju milda nyanser. Historic Royal Palaces/Cole & Son. 

Tapet Queens Key Border på väggen kombinerad med bård Tudor Rose Border, ur  kollektionen Historic Royal Palaces/Cole & Son. 

Cole & Son grundades 1875 och har i dag i arkiven omkring 1 800 blocktryck, 350 screentryck och mängder med originalteckningar och tapeter från 1700-talet och fram till tidigt 1900-tal.

                                    www.cole-and-son.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar