måndag 23 september 2013

Ida´s Urban Vintage

Loppistips från Ida Magntorn i nya boken Urban Vintage (Norstedts).

Bästa tipsen från loppisstajlisten

Skribenten, fotografen och bloggaren  Ida Magntorn fortsätter sina upptäcktsfärder i vintagesvängen. I nya boken Urban Vintage (Norstedts) delar hon med sig av både känsla och atmosfär i verkliga hem, inredda med vintage och gamla prylar.

Boken fokuserar mer på loppis än verklig high-end vintage, men är en bläddervänlig, inspirerande och kul guide för alla som gillar, letar och inreder med äldre ting.

Loftdröm i Brooklyn med fabriksfönster mot Hudson River och hängande gröna växter.  
I boken presenteras en brokig samling hem i fem världsstäder - Paris, London, New York, Los Angeles och Köpenhamn - alla med tonvikt på stil och karaktär. För även i vintageinredning finns det kulturella skillnader, menar Ida Magntorn, precis som det går att skilja ut vad som är bästa fynden på respektive stads bästa loppisar.


Fixa en spetsgardin till badrummet av en bordsduk, tipsar Ida Magntorn i nya boken Urban Vintage. 
Urban Vintage är fylld med brokiga miljöer med mycket tips och inspiration och funkar också som en loppmarknadsguide med adresser till bästa loppisarna i de fem storstäderna.

Ida Magntorn är en kunnig reseledare och loppisexpert och har tidigare  givit ut böckerna Loppisboken och Från loppis till salong och vi möter henne också som bloggare på Elle Interiör.


Nya boken Urban Vintage kostar cirka 150 kronor på bland andra www.adlibris.com



Färgstämt stajlat med äldre objekt i Urban Vintage av Ida Magntorn (Norstedts).

Guider och tips om bästa loppisar i fem världsstäder i nya boken Urban Vintage av Ida Magntorn.


                                      www.norstedts.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar