söndag 11 november 2012

Holy Sweet ICA Maxi

Brulébrännare, 149 kronor, ICA Maxi. 
Vårnytt i pastell

I synk med att julens rödgröna dekorationsröra landar i butiker och varuhus kallar  ICA Maxi till pressvisning av vårens nyheter för det dukade bordet. Och här sparas inte på de pudriga pastellerna, tvärtom! temat är storligen genomfört i rosa, turkos och mintgröna engångstallrikar, porslin, bunkar, brödlådor, kannor, tårtfat och äggklockor.


Bakning har seglat upp som en stor trend i svenska köksregioner, uppbackad av bakprogram i teve och bakspecial i magasinsutbudet. Surdegslimporna får konkurrens av konstfärdiga små cupcake, muffins, bakelser och fantasifulla tårtor.
Äggklocka i retrostil med magnet att fästa på kylskåpet. Pris 79 kronor, ICA Maxi. 
Nytt i matkedjans sortiment är även ICA Cook & Eat elapparater där bland annat en elvisp med inbyggd sladdvinda ingår.

Prylarna i pastell kommer att finnas i samtliga ICA Maxis 75 stormarknader från norr till söder samt i ett flertal övriga större ICA matvarubutiker.

Tips! Till vårens fester finns även engångsbestick i silver och engångsglas med silverbård - betydligt snyggare och stabilare än vanliga engångsprylar.

Engångstallrik med blommor och silverbård. Pris 24,90/förpackning.
Pressvisningen var uppdukad hos lilla bageriet Holy SweetArtillerigatan i Stockholm, pastellrosa som ett mulligt mashmallow från golv till tak! Här öppnade kollegorna Linda Nielsen Wermeling och Christina Kokkalis i januari ett nischat bageri med exklusiva bakverk till fest, bröllop och event.


Holy Sweet Bageri på Artillerigatan 56 i Stockholm.
Linda och Christina träffades under konditorutbildningen och valde att satsa eget och sedan starten har de haft fullt upp med att skapa specialdesignade bröllopstårtor, dessertbord, cupckes och makarons. En del säljs också över disk i Holy Sweets lilla butik.
Linda Nielsen Wermeling och Christina Kokkalis är konditorduon bakom Holy Sweet.  

Mumsiga bakverk i vitt och syren/Holy Sweet. 

                                             www.ica.se
                                       www.holysweet.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar