lördag 17 november 2012

Cappellini goes turquoise

Cappellini i turkost på Spichernstrasse 6/10 i Köln.

I samband med kontorsmöbelmässan Orgatec i Köln var det också premiär för italienska möbelproducenten Cappellinis senaste internationellt showroom för konceptet Cappellini Home. Adressen är Spichernstrasse 6/10 i Köln och sin vana trogen valde Giulio Cappellini en enda färg - turkos - för innertak,  väggar och golv i varumärkets nya designarena.

På en total yta av 130 kvadratmeter presenteras möbler och accessoarer för såväl offentlig som hemmiljö. Cappellinis showroom i Köln är det femte i raden. Tidigare finns företagets färgglada permanenta designarenor i Milano (gult), Paris (lila), New York (rött) och Bryssel (blått).

Cassinadesign mot beige och mullvadsfärgad fond i Köln. 
Cappellini är ett av fyra starka varumärken som ingår i konglomeratet Poltrona Frau Group, PFG. På övriga ytor i PFG:s showroom på Spichernstrasse återfinns även nyheter och ikondesign från Poltrona Frau, Cassina och Nemo - snyggt exponerade mot en färgskala i beige, brunt och vitt med accenter i varmt orange.


Potrona Frau i beige och brunt
Tips! Snyggt stylade showroom är utmärkta källor för inspiration för såväl butiksskyltning som möbleringen i det egna hemmet. Ofta lyckas möbel- och inredningsföretagen få till en skön studiofeeling i sina showroom och mässmontrar som det är väl värt att kika lite extra på.


                                        www.cappellini.it
                                        www.cassina.it
                                        www.poltronafrau.com
                                        www.nemo.cassina.it

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar