fredag 1 oktober 2010

Hitta hem på Stockholmsmässan

Färgstark idéutställning på Hem & Villa förra året.

Den 7 till 10 oktober välkomnar Stockholmsmässan i Älvsjö besökare som gillar hus, hem och barn. En stor målgrupp med andra ord som kommer att få inte mindre än fyra parallella mässor att kika på.

Det stora arrangemanget är mässorna Hem och Hem & Villa med utställare och inspiration kring hemmet. Dagens inredningsmode blir alltmer personligt och individuellt sägs det och enligt mässan kommer det att speglas i montrar och utställningar. 

Hemmets hjärta, köket, ägnas exempelvis extra uppmärksamhet i en inspirationsutställning, iscensatt av formgivaren och inredaren Synnöve Mork. 

Trenden med second-hand rullar vidare, synligt i mässtemat Hitta hem som också är en kampanj i samarbete med Myrorna. Gåvor som lämnas in under kampanjperioden kommer att säljas i urval i Myronas mässmonter.

Under mässhelgen håller Myrorna gör-det-själv-workshops där du som besökare får hjälp och tips till att göra om gamla grejer.
Gosiga kamrater i soffhörnan vid fjolårets Hem & Villa i Älsvjö.
Parallellmässor är UnderBara Barn för alla småbarnsföräldrar och Spara & Placera med tips kring privatekonomi. Den senare kanske inte är helt fel att besöka innan man shoppar loss i mässmontrarna! 

www.stofair.se
www.hemochvilla.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar