tisdag 7 juni 2016

Mille Notti news

Skuggfigur i storstadens sommarhetta.
På språng...

...förbi Mille Nottis showroom för att kika på höstens nyheter. Företaget fyller sina modiga 25 år och har sedan starten hållit fast vid affärsvisionen att leverera högkvalitativ och tidlös bäddtextil.

Omtyckta persiska mönstret Amore kommer i ny blå färgställning och matchas fint med rosttonat pläd. 

Påslakan i beigerosa softad ton och en omläggning till försäljning av påslakan och överdrag var för sig är fler nyheter för hösten. 

Bäddtextil Amore i mörkare blått med sitt klassiska paisleymönster från Mille Notti. 
 För svensk marknad, där vi lärt oss att handla påslakan och örngott i set, blir det en utmaning att i butik lära och informera kunderna. 

På sikt är det en nödvändig vidareutveckling av ett sortiment som alltmer omfattar kuddar i andra mått än 50x60. 

Att bädda upp sängen som på hotell är på modet och här finns långa kuddar och kuddar i större format, alla mönster och färger valbara att matcha med Mille Nottis övriga sortiment. 

Sober 60-talsstil inspirerar Mille Notti hösten 2016. 
Ränder matchas med ett diskret blommönster i Mille Nottis jubileumskollektion. 

Beigerosa softad bäddbar bas matchas i höst hos Mille Notti med glänsande vit satin och örngott med enkla passpoaler och lagda veck på örngotten.
mille-notti.com
Hemma igen hinner jag njuta av den dalande solen som skapar skuggor av vildvinet mot vardagsrummets vita hissgaardiner. De syrenlila linnegardinerna är nedplockade för gott -  nu ska vi bara fundera vilken grå av två som är rätt nyans för rummets väggar...forts följer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar