torsdag 6 januari 2011

Vårinspiration!

Blomster och trädgård bildar bas i Ceannis nya textila koncept. 
Jodå, snöhögarna växer fortfarande utanför husknuten, men bloggen börjar så smått planera för våren och sommarens alla spännande och roliga inredningsprojekt.

Inspiration hämtar vi denna tidiga januaridag från Ceannis textila koncept för den nya säsongen...
Inbjudande medelhavsinteriör med vit rotting, olivträd och textil i blå toner. Bordets fina kakel kommer från italienska La Riggiola.  Tips! Kakel är tåligt och vackert. Ett enkelt sätt att förnya ett bord eller fixa till ett loppisfynd är att kakla bordsskivan. Måla bordet i en skön, cool färg och välj ett passande kakel. 

Ceannnis presenterar tre textila stilar, inspirerade av trädgårdar och gröna, sköna miljöer världen över. Här finns blå toner och böljande havsinspirerade mönster, rustika och etniska mönster samt blommande textila tryck.

Blå, blå vindar och vatten... Här synkar rotting, batikblått i kuddar och olivträd i kruka i en skön inspiration för balkong och uterum. Tips! Skapa stilen själv. Leta rottingmöbler och gamla jalusidörrar på loppis. Lasera dörrarna i blå toner och addera med olivträd i kruka. 

Fräsch inredning i blåvitt. Textilierna ur kollektionen Sea Garden/Ceannis. Kakelgolv La Riggiola. Tips! Skapa stilen, passar utmärkt i exempelvis en hall. Ikea och möbelvaruhusen har enkla vita bord och konsolhyllor. För budget leta på loppis och måla själv. 

Mjukt rosabeige och pastelltoner är alltid lika fint, året om! Kudde, necessär och väska Ceannis. Tips!  Bygg ett litet trädgårdsbord för balkongen av gamla bräder. Praktiskt för plantering, krukor och lökar.

                                                                             www.ceannis.com
                                                                             www.lariggiola.net

Foto: Ceannis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar