lördag 3 september 2011

Blingat i Berlin på IFA

Glittriga attribut från Native Union.
Bloggen har traskat i mässgångarna i den galet stora teknikmässan IFA i Berlin. Här finns precis allt - och lite till - när det handlar om prylar och innovationer kring teve, audio, mobil, hushållsprylar, spel...

Hall efter hall där varumärken som Philips, Samsung, Panasonic och Sony spänner musklerna med gigantiska tekniska shower ner till minimontrar med kopplingsattiraljer och tusen och åter tusen attribut för teknik.

Så dagens pryl är Native Unions handsets för mobiler. På mässan presenterades nya glittriga varianterna av POP Phone, retrolurar för mobiler, designade av fransmannen David Turpin. Lurarna kommer kompatibla för IPhone, men funkar via adapter för andra modeller.
POP Phone i rosa/Native Union. Pris 295 kronor/www.webbhallen.com
Lyssna på datorn via POP Phone. 
Hongkongbaserade företaget Native Union presenterar även MoshiMoshi, smarta sladdlösa handsets med basstation där man laddar och synkar mobilen med dator. Finns redan på svenska marknaden och kommer i nya uppgraderade varianter.

För tekniknördar är det här såklart inget nytt - men när en mindre kunnig kundkrets via cool design hittar alla smarta tekniska lösningar blir träffen så mycket bättre. Kika in på:

                                       www.nativeunion.com
                                       www.iphonebutiken.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar