måndag 19 september 2011

Säsongsnytt hos Hemtex

Bäddtextil i lugn färgskala, tack för det!
Nordens ledande hemtextilkedja Hemtex har haft det motigt en längre tid. Många vd-byten har inte hjälpt upp läget, inte heller en uppsnofsning av premiumbutiker, åtgärder man vidtagit för att stoppa en kräftgång av ständiga reor.

Vid årsskiftet tillträdde Annette Jansz som ny sortimentschef. Med rötter i Borås, stort branschkunnande, uppdrag för välkända varumärken och många utlandsår, bland annat i Australien, kanske Jansz är den interna kraft som Hemtex behöver för att vända skutan...
Trendigt fattigmanssilver dyker upp även hos Nordens ledande hemtextilkedja. 
Nytt i höst är ett samarbete med Design House Stockholm med just syfte att höja kedjans designprofil. Design House Stockholm fungerar som en slags varumärkesstrateg och har i samarbete med ett gäng namnkunniga designer tagit fram en kollektion med textil och inredningsföremål exklusivt för Hemtex. Produkterna säljs under hösten i särskilda shop-in-shop i kedjans butiker.

Lantligt går alltid Hemtex...
Produkterna bloggen visar i det här inlägget är nyheter ur Hemtex ordinarie sortiment, men vi tycker nog oss ana en viss nivåhöjning även här. Bäddtextil, som alltid varit ett säkert kort hos Hemtex, kommer i stiliga mönster och lugna färgskalor. Tack, tack att det fula lila från i fjol ääääntligen är borta!


Så på nedersta raden tipsar vi helt enkelt alla inredningsintresserade att ta en extra sväng hos i Hemtex i höst...

                                              www.hemtex.se

2 kommentarer: