söndag 6 april 2014

Garbo Interiors sköna mix

Sliten keramik och vildpelargon hos Garbo Interiors på Brahegatan i Stockholm.

Atmosfär & känsla i inredning  

Dagens tips är inredningsbutiken Garbo Interiors i Stockholm. På en yta av 600 kvadratmeter bakom en svart port på Brahegatan 21 exponeras ett skönt handplockat sortiment antikviteter, reproduktioner och vintage, textilier, detaljer och blomster.

Garbro Interiors är en av bloggens verkliga favoriter i den svenska inredningsvärlden och vi har tipsat om butiken i tidigare inlägg (se under etiketter Butik och Renovera mera).

Växthusmiljö med fikonträd, växter och krukor välkomnar hos Garbo Interiors på Brahegatan 21 i Stockholm. 
Bakom Garbro Interiors står grundarna och ägarna Barbro Sahlin och Anneli Witasp-Ullman som även tidigare bland annat drivit inredningsbutiken Carin & Carl samt inrett hotel Stureplan i Stockholm.

Med osviklig känsla för detaljer, kvalitet och atmosfär driver duon Garbo Interiors där varje besök i butiken blir en härligt inspirerande upplevelse. Häng med på en sväng..!

Klassiska doftande krukväxten Dr Westerlund funkar fint i enkla lerkrukor. 


Antikviteter, vintage och nytillverkade kvalitetsmöbler mixas i miljöer hos Garbo Interiors. 

Textilier och linneplagg och plädar i skön platsbyggd inredning. 

Dramatiskt svarta väggar, kristallkrona, teckningar och skisser...

... stora, generösa antika skåp och mjuka linnesoffor hos Garbo Interiors som bland annat har Fil de fer och Farrow & Ball i sortimentet. 

Gröna växter och gamla glasbukar med blomster ingår alltid i Garbo Interiors inspirerande stajling.  

Skönt slitna ytor möter handplockade nytillverkade textilier och ett urval böcker i Garbo Interiors inredning.  Här skyltas boken och tidskriften Kinfolk. 

Kvistar i klarglas - en superfavorit! Bakom kvistarna skymtar väggen uppmålad med nyanser av färgen Farrow & Ball som Garbo Interiors är auktoriserade återförsäljare av. 


Vackra trästolar med mjuka kurvor och synliga pluggar, hantverk i massivt trä liksom bordet finns för beställning hos Garbo Interiors. 

Munblåst klarglas i vas och som lampa med specialtillverkad armatur hos Garbo Interiors på Brahegatan i Stockholm. 

                               www.garbointeriors.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar