söndag 3 juni 2012

Mille Notti tells a Story

Bäddset Viaggio i bommullspiqué. 2-delsset kostar 1 995 kronor, örngott 495 kronor - 695 kronor beroende på storlek.  Quiltat överkast Visita, 1 795 kronor/enkelsäng. 
Svenska Mille Nottis höstkollektioner baserar sig på historieberättande och presenterades i uppbäddade miljöer på Story Hotel i Riddargatsbacken i Stockholm. En utmärkt omgivning med en cool mix av bohemiskt rockhotell och storstadspuls.


Mjuk bomullspiqué i Mille Nottis höstkollektion. 
Materialen är kammad bomull med piquéstruktur och bommullssatin i rutigt, randigt och med invävd fiskbensrand och detaljer som knytband och knappar.
Bäddset Storia i kammad bomull med sköna ränder i ljusbl/märkblå/grå mot vit botten. 2-delsset kostar 1 295 kronor. 

Örngott Storia med ränder och passpoal, 325 kr/st, mått 50x60 cm. Örngott Vacanze med fin liten kantdetalj, 495 kr/st. 

s

Klassiker Avanti i nya färgen grafitgrå i kammad bomullssatin med i vävda ränder och knytband. Örngott med passpoal i samma tyg. 2-delsset Avanti kostar 1 495 kronor.
Avanti örngott i vitt och grått, 345 kronor/styck.
Rutig rockig kille har man tänkt bor här med bäddade nyheterna Avventura i rutmönster och kuddar med vinge och passpoal. Materialet är kammad bomull.
2-delsset Avventura, pris 1 495 kr. Örngott 325 kr/styck. 
Mille Notti har även doftande spaprodukter i sortimentet: Badsalt, tvålar, doftljus, scrubcrème och kroppsolja. Samtliga produkter är ekologiska.
Kroppsolja, 245 kronor och doftljus, 295 kronor/Mille Notti. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar