onsdag 20 april 2016

Svenskt Tenn lanserar...

Stilrent och säkert inrett i Svenskt Tenns inspirationsutställning, iscensatt av Anika Reuterswärd.

...och inspirerar

Skön inspiration med Svenskt Tenns tidlösa sortiment presenterar i en ny utställning i butiken på Strandvägen i Stockholm. 

Arkitekten Anika Reuterswärd har iscensatt rum med objekt från den egna formgivningen och Svenskt Tenns välkända möbler i vackra, stilrena miljöer. 


Våren blommar i glasvaser på parad  i Svenskt Tenns utställning i Strandvägsbutiken i Stockholm. 
Stoppmöbler i generösa och klassiska modeller, lätta rottingsoffor och textilier med färgrika mönster är signum för Svenskt Tenn, liksom väl valda accessoarer och inredningsobjekt - en tidlös inredningsstil som ständigt vinner nya följare. 

Klassiska rottingmöbler och svenskt hantverk i vårfin förening. 
Nu lanserar inredningsföretaget även en ny väskkollektion, framtagen av i samarbete med den italienska designbyrån IVORY. Produktserien omfattar handväska, totebag, dataväska och plånbok, tillverkade hos i Italien. 

Handväskan med bygelöppning har drag av den klassiska Smålandsväskan och är försedd med genomarbetade detaljer som grenmönstrat foder och  gyllene magnetkläpp.

Skönt logobefriad nykomling hos Svenskt Tenn finns i svart och grått och kostar
7 500 kronor.  
Materialet i väskorna är kalvskinn, garvat och färgat hos italienska producenter och uppsydda hos företag i regionen öster om Rimini. Handväska och matchande plånbok finns i grått respektive svart, totebag och portfölj endast i svart.  
Grenmönster och genomarbetade detaljer på insidan av Svenskt Tenns nya handväska. 
 Väskkollektionen har tagit omkring ett och ett halvt år att förverkliga, från idé till färdiga produkter i butik. Samarbetet mellan designbyrån IVORY har skett under kreativ ledning av Svenskt Tenns marknadschef Thommy Bindefeld. 

Satsningen ligger helt i linje med ett smart varumärkesbyggande kring Svenskt Tenns stilenligt tidlösa formtradition, och omfattar även ett nybygge i butiken på Strandvägen som nu inretts med en  särskild accessoaravdelning. 

På hyllor och bakom glas i den nybyggda avdelningen exponeras samtliga av Svenskt Tenns personliga accessoarer, allt från nyckelband i Josef Franks ikoniska textilier för under tusenlappen till den nya, exklusiva med skönt logobefriande väskkollektionen i prisläge 7 500-9 800 kronor. 


Generöst tilltagen botten, handtag och axelrem och med funktionell bygelöppning/magnetkläpp uppfyller Svenskt Tenns nya väskmodell företagets stilenligt tidlösa formtradition. 

Rottingfåtölj och valnötsbord i tesalongen hos Svenskt Tenn på Strandvägen i Stockholm. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar