lördag 5 mars 2016

Färginspiration från Farrow & Ball

Väggfärg Estate Emulsion nyans Inchyra Blue ur Farrow & Balls nya kollektion.
 Kulör, kulör på väggen där..!

Mer färginspiration att tanka in, här via de nya kulörerna från brittiska Farrow & Ball. Jag har målat en hel del med färgföretagets sköna, matta kulörer och resultatet blir något alldeles extra. 

Mer inredning än bara ny färg på väggarna, helt enkelt..! 

Grått är så flott! Här är nya kulören Worsted från Farrow & Ball. 

Ett härligt projekt ligger i pipe-line - att måla om husets hall och vardagsrum. Nu gäller det att knäcka rätt kulör, en spännande och viktig research fram till rätt nyans. 

I dagsläget är hemmets väggar målade i en tonad vit nyans, ljust, ljust grå. Ett förträffligt färgval vid flytten till nya huset för snart åtta år sedan. 

Nu är det dags att skapa större rumslighet och efter uppdateringen av yngsta sonens pojkrum med skönt mörkgrå väggar - ja, nu vill vi måla mera! 

Fantastiska färger i snickerier, vägg och tapet. Original från 1890-talet i ett renoveringsobjekt på marknaden i Stockholm. Men den mer än hundraåriga färgsättningen skulle lika gärna kunna hämtats från någon av de nya färgkollektioner som lanseras i dag!

Tornet med små provburkar växer och jag surfar vidare för mer inspiration. Nog så spännande! 

Men när fönstren kan öppnas mot våren och grönskan reflekteras in i hemmet blir det rätt tid att bestämma den perfekta kulören...

PS Kika under etikett Renovera Mera i bloggens arkiv hur vi målade om yngsta sonens pojkrum. Ett lyft från ljusa väggar till ett litet coolt rum med storhetsvansinne! Grått och kungsblått och så lite bling-bling - blev jättefint! 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar