fredag 4 februari 2011

Zweed på Check-In 2011

Designjournalisten Enrico Badiali i samspråk med Håkan Johansson, grundare och formgivare/Zweed.  I bakgrunden av av studio Glimpts färgglada lampor i glas och trä. 
I dag var det smygpremiär på designutställningen Check-In 11 på Regeringsgatan 47 i Stockholm. Utställningen är ett ideellt projekt, initierad av pigga Trendgruppen, och arrangeras i år för tredje gången.

Konceptet bakom Check-In är att presentera ny design från tio relativt okända formgivare. Bland årets utställare märks Markus Johansson, som visar en fin stol, studio Glimpt med färgglada lampor i trä och handmålat glas samt Håkan Johansson/Zweed.

Till tidigare lanserade sidobordet Moodi och skåpet Citti presenterar Zweed nu nya bordet Dino samt en prototyp av förvaringsmöbeln Neo, tänkt för serieproduktion.

Två veckor från skiss till prototyp! Flexibla förvaringsmöbeln Neo från Zweed.  I bakgrunden bordet Dino. 
Mer info om alla tio formgivare finns på www.checkin11.com. På måndag öppnar utställningen som är centralt belägen i Auktionsverkets tidigare lokaler i entrén till NK-garaget. Utställningen håller öppet under möbelveckan med start 7 februari.

I skrivande stund får bloggen en fin pressbild på Zweeds sprillans nya Neo...



                                                                          www.zweed.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar