Kaneldoftande äppelmuffins på het plåt. |
Nöjd med lördagens trädgårdsrace tar bloggen en lat söndag. Lugnet vilar över trädgården och det doftar från kryddlandet och de nyklippta gräset i eftermiddagens fuktiga höstdis. En perfekt dag för muffinsbak med andra ord.
Tips! Enklaste äppelbaket gör vi med en vanlig sockerkakssmet som hälls i form, eller klickas i muffinsformar. Bitar av nyskördade äpplen trycker vi lätt ner i smeten och stör över kanel.
Färdigt för servering. Muffinsformar från Kalas Fårm, glasfat Myrorna. |
Ser kalasgott ut. Extra skoj med egna nyskördade äpplen!
SvaraRaderaKram från Australien♥
Hej!
SvaraRaderaVad kul att du tittade in igen. Ja, våra muffins
blev jättegoda och det blev en mysig avslutning
på helgen.
Må så gott!
Åh vad gott!
SvaraRadera