måndag 3 oktober 2011

Garbos sköna interiörer

Brahegatan 21 - missa inte den här adressen!
Bloggen har tidigare tipsat om Garbo Interiors i Stockholm. Men vi berättar mer än gärna igen om den underbart inspirerande inredningsbutiken på Brahegatan 21. Med säker hand har inredarna Anneli Witasp Ullman, Barbro Sahlin och blomsterkreatören Peter Ødegaard byggt en butik med möbler, växter, färg & tapet och textilier.

Höstens allra vackraste färgrika blomster möter innanför dörrarna.

Sortimentet är handplockat, mycket är antikt och vintage, men här finns även hantverksmässigt tillverkade kvalitetsmöbler i gammal stil och modern design. Goda kontakter med tillverkade i Dalarna, med etablerade handlare i Frankrike och övriga Europa.

Patinerade ytor, vackra gamla nötta ting är vackert arrangerade i färgstämda stilleben och det finns inte en vrå i den gamla industrilokalen där det inte bjuds ögongodis och vacker inspiration.
Nätta bruksting och blomster. 
Anneli Witasp Ullman och Barbro Sahlin grundade för flera år sedan butiken Carin & Carl som blev stilbildande och fick många efterföljare. Efter ett stort jobb med att inreda Hotell Stockholm på Birger Jarlsgatan nystartade de med Garbro Interiors.

Anneli och Barbro har en god partner i kreatören och blomsterkonstnären Peter Ødegaard som varit med sedan tiden med Carin & Carl. Trions lyckosamma arbete omfattar även inredningsuppdrag i offentlig och privat miljö.

Butiken bjuder en skön mix i ett högklassigt sortiment och bloggen rekommenderar varmt ett besök hos Garbo Interiors. Här lite mer tittgodis från Brahegatan 21 i Stockholm...
Stilrena svenska stolar, mjuka nyanser och patinerade ytor hos Garbo.

Gustavianska byråer och handplockade antikviteter i en skön mix.

Ringblommor  och vackra bruksting från förr. 


                                       www.garbointeriors.se

1 kommentar:

  1. Lika stilrent och elegant som skådespelerskan med namne.

    SvaraRadera