måndag 21 mars 2011

Modus i Milano

Soffa Part, design PearsonLloyd/Modus 2010. 
Brittiska möbelföretaget Modus signalerar en designmanifestation under Milanos möbelmässa. Platsen är designjunction i Zegna/Riva-Calzoni-byggnaden på Via Savona. Här presenteras design från några av Storbritanniens toppföretag inom möbler och inredning, bland andra Benchmark, Innermost - och Modus.

Modus Furnture grundades år 2000 med ambition att tillverka det bästa inom samtida internationell möbelform. Företaget samarbetar med både internationellt kända designer och unga talanger kring formgiving för såväl hem som offentlig miljö och har uppmärksammats med en hel del designutmärkelser.

Bord Drew, design Kirsty Whyte/Modus 2010. 
I sitt formgivarstall har Modus bland andra svenska Claesson Koivisto Rune och Monica Förster och designer som PearsonLloyd, Kirsty Whyte och Michael Sodeau.

PLC Lounge Chair, design PearsonLloyd/Modus 2010. 
Bloggen presenterar här några av fjolårets bästa bidrag till formvärlden från Modus. Såklart återkommer vi när det blir dags för årets möbelsalong i Milano med Modus designinnovationer.

                                                                Håll utkik på bloggen i april!
                                                            

                               www.thedesignjunction.co.uk             www.modusfurniture.co.uk

1 kommentar:

  1. Sista stolen var väldigt fin, jag gillar när man blandar trä och vitt. Det är snyggt med röd soffa, men lite svårkombinerbart. Inte så snyggt till trä till exempel.

    SvaraRadera