fredag 8 februari 2019

Ljusare tider


Vinterland i tidig februarimorgon. 
Snösmocka!

Så kom snön till slut de första dagarna i februari. Tunga flingor faller i timmar, blåser in i drivor och fastnar på fönsterrutorna. I den tidiga morgonen bäddas trädgården in i ett vitt täcke - och så ljust det blev! 

Alldeles lyckat är det inte, bara efter någon dag töar vinterlandskapet bort, och precis lagom till Stockholm Design Week sjunker temperaturen. 

Det blir en skridskobana på huvudstadens trottoarer, pingvingång rekommenderas och människor klädda i svart börjar konversera varandra i väntan på bussar som aldrig kommer.

I skrivande stund är det fredag och veckans sista pressvisning klarades av i morse. I morgon väntar montrarna på megamässan Ambiente öppnar med delvis nytt koncept. 

Rapport kommer om designutställningar och mässfavoriter i Stockholm och nya mässgrepp i Frankfurt. 

Stay tuned!


Så vackert och efterlängtat - men underbart är kort. En dag närmare bestämt fick det vita vintertäcket ligga över körsbärsträd och växthus. Men...


...nu kommer det ju - ljuset! En kort stund lättade molnen och såhär Instagramvänligt blev det med fruset istäcke utomhus och spirande doftpelargon på fönsterbräde inomhus.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar