måndag 2 oktober 2017

Tips från Tricia

Handfasta tips och moodboard som inspiration i Tricia Guilds nya bok.
FÄRGSTARK INSPIRATION

Sedan början av 1970-talet har hon varit igång och inspirerad flera generationer inredningsroade med sina färgstarka textila kollektioner, mönster, färger, möbler och prylar. 

Tricia Guild är ett fenomen som lyckats hålla sitt företag på stadig kurs och sakta men säkert byggt Designers Guild till internationell framgång och representation i drygt 60 länder. 

Man kunde tänka sig att Tricia Guild själv skulle slå av på takten. Men nejdå, nu kommer en ny bok - den 18:e i ordningen! och inredningsoraklet själv är ute på en tämligen hektisk pr-turné. 

Boken Paint Box (Max Ström) är den hittills mest handfasta guiden till att våga färgsätta, eller kanske snarare - hur gör man?! 

Via 45 färdiga färgpaletter och vackra moodboard tipsar Tricia och inspirerar till att våga måla mer. Precis som hon själv jobbar för att bygga kollektionerna som landar hela två gånger om året. 

Här är ett litet smakprov ur Tricia Guilds personliga färglåda:


Vackra pasteller ton-i-ton på Moodboard Tystnadens färger ur boken Paint Box (Max Ström)

Svart+vitt=grått heter den här inspirationen ur boken Paint Box - så läckert! 

Mjuka bas och starka mönster och accenter är ett av Tricia Guilds tips. Som här i moodboard Höstbukett ur boken Pain Box. 

Läskande sommarsorbet presenterar sig i moodboard med mjukt gult, grått, grönt och nog funkar det som en härlig inspiration såhär i oktober. Bild ur boken Paint Box av Tricia Guild (Max Ström). 

Ett inspirerande möte med härliga inredningsdrottningen Tricia Guild på pr-besök i Stockholm. Kika gärna in i företagets showroom på Norrbackagatan i Stockholm om du har vägarna förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar