tisdag 17 augusti 2010

Höstens inredningsmode hos Mio Möbler

Fåtölj Alex i tyg French linen, pris 5 990 kronor/Mio 2010.

Lagom till höstregnen är det dags för landets möbelkedjor att släppa katalogerna med säsongens nyheter. På måndag lanserar Mio sin nya katalog. Bloggen har tjuvtittat och konstaterar att kedjan varit snabb att hänga på den ruffa antiklooken, så väl synlig inte minst vid årets Formexmässa.

Classic Vintage heter kollektionen med fåtöljer och soffa klädda i beige linne, bord med drivvedsvirke och matchande inredningsdetaljer med patinerad känsla.   



Jolin heter soffbordet i massiv alm och svartlackat metallunderrede.
Pris 7 950 kronor. Mio 2010.


Såväl ljuslyktor och kelimmattor med rosor finns med bland Mios Classic Vintage-linje. Till nyheterna på mattfronten hör även slitna mattor i lapptäcksvariant som går att beställa i önskade mått.

 Rosenkelim cirka 200 x 300 centimeter, pris 6 990 kronor.

I Mios nya katalog finns vita lantliga möbler och en hel del nyheter i vitt och svart för den som inte känner för kedjans koloniala vintagelook.

Nedan vardagslyxiga byggbara soffan Ritz i grått. Kombinationen finns till specialpris i katalogen för 29 900 kronor. Bokhyllan Capri i vit melamin, pris 3 250 kronor.


En smart nyhet som kedjan lanserar är en nedladdningsbar app till IPhone: Prova-var-du-vill kallas funktionen och innebär att samtliga produkter i katalogen går att applicera på bilder i hemmets vrår via mobilen.

Plättlätt att möblera in nyheter och checka om de passar därhemma!

 http:/www.mio.se/iphone


Sist i tjuvtitten - Canapé Classic Paris, här i tyg Eros lila. En modern twist på 1800-talets favoritmöbel som här fått behålla de rundade armstöden och klotben.
Pris 8 990 kronor.

http://www.mio.se

PS!  I morgon kikar vi in hos möbelkedjan EM som under devisen Lite mera du! presenterar fyra stilar för ditt vardagsrum bland annat. Missa oss inte!
Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio Mio 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar