måndag 2 juli 2012

Time for Tendence

Tendence Loft 2011/Messe Frankfurt. 
Den 24 augusti öppnar Messe Frankfurt portarna till inköpsmässan Tendence 2012, då omkring 2 000 utställare från 67 länder presenterar det senaste inredningsmodet för höst, vinter och jul samt en förhandstitt på vår och sommarkollektionerna.

Tendence är en av världens största mässor och får vår egen Formex att blekna till en lilleputt i sammanhanget. Under fem intensiva mässdagar exponeras det senaste inom två huvudområden - Giving och Living - på en total mässyta av 130 000 kvadratmeter!

Tendence Loft 2011/Messe Frankfurt.  
Det är inte alltid lätt att navigera rätt i Tendence tio enorma mässhallar, tricket är att förbereda sig väl och fokusera på nyheter och inköpsbehov. Vi tipsar här en smula om det stora utbudet på mässan.

I avdelningen Living presenteras möbler, textilier, dekorationer och inredningsaccessoarer. Här är de drygt tusen utställande företagen indelade i produktsegment: Interiors & Decoration, Loft, Seasonal Decoration, Outdoor Living och Passage Home & Garden.


Tendence Interiors 2011/Messe Frankfurt. 
Designfokus i avdelningen Living på mässan i augusti återfinns bland annat i Hall 11.0 och i avdelningen Loft ställer ett tjugotal unga designers i mässans promotionprogram för ny design ut innovativ form och idéer, ofta redan på prototypstadiet. Värt att kolla upp för mässbesökare som vill hålla sig à jour.

Mer ung innovativ formgivning presenteras även i avdelningen Next där unga och nyetablerade designföretag som kommit en bit på sitt företagande erbjuds en bredare internationell säljplattform.


Tendence Loft 2011/Messe Frankfurt. 
 Till Tendence styrka hör ett brett erbjudande, stort inköpsfokus - och snabba leveranser. Många utställare har skräddarsydda kollektioner där order på mässan expedieras med korta ledtider inför jul.

Julinspiration hittar inköpare även i en specialavdelning på Level 1 i Galleria, där stylingtips presenteras för butikens bästa julskyltning. Ytterligare inredning och dekoration återfinns i hallarna 8.0 och 9.0

Tendence Loft 2011/Messe Frankfurt. 
Mässdatum för Tendence 2012 är 24 - 28 augusti. Missa inte att boka resa och kika in på hemsidorna nedan för mer information.

God planering och förberedelser gör mässbesöket mer effektivt, intressant och inte minst - roligt!

                                     www.tendence.com
                                     www.messefrankfurt.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar